In&Uit

voordeel
€ 1 bij aankoop van tickets voor culturele evenementen
't Zand 34, 8000 Brugge

In&Uit Brugge is het centrale info- en reservatiepunt voor toerisme en cultuur. Op een interactieve wijze worden bezoekers wegwijs gemaakt in het ruime vrijetijdsaanbod in Brugge. Tegelijkertijd kunnen er ook reservaties gemaakt worden voor toeristische en/of culturele activiteiten.

Laat je pas registreren aan de balie bij In&Uit, 't Zand 34, 8000 Brugge. Nadat je geregistreerd bent, krijg je bij aankoop van tickets voor culturele voorstellingen en/of evenementen € 1 korting.

Studenten van de Katholieke Hogeschool VIVES, KU Leuven campus Brugge, Howest en Zowe Verpleegkunde krijgen met de pas een extra korting. Aan de balie of na registratie van de pas op www.ticketsbrugge.be krijgen deze studenten een korting van € 2,50 op de studentenprijs van een ticket of een abonnement voor (een) voorstelling(en) uit volgend aanbod van In&Uit Brugge: voorstellingen van het Concertgebouw, Cultuurcentrum, Cactus Muziekcentrum, De Werf, Comedyshows en Eyespyrecords. Indien de studentenprijs € 10 of meer bedraagt, krijgen studenten een korting van € 5,00

Balie verkoop In&Uit
Van maandag tot zaterdag van 10u tot 17u, op zon- en feestdagen van 10u tot 14u.
www.ticketsbrugge.be

Voordelen

Registreren!

Vergeet je pas niet te registreren aan de balie van In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge) om van alle voordelen te genieten!


Cafégids Brugge