Filmfestival MOOOV

voordeel
€ 5 (i.p.v. € 8.50) per ticket
Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge

Op 19 april trapt MOOOV de 34e editie van het filmfestival in Brugge op gang. We halen opnieuw de beste films uit alle hoeken van de wereld naar de Brugse binnenstad.

MOOOV richt dit jaar haar schijnwerpers op schrijvers, Colombiaanse cinema en films uit Caïro! Verwacht je dus aan prachtige landschappen, unieke personages, spannende en meeslepende verhalen en magische poëzie in beeld en in taal.

We geven het startschot in het Concertgebouw met een feestelijk openingsgala en sluiten af in ons pop-upcafé 'Almodobar' met een knaller van een slotfeestje.

Daartussen kan je natuurlijk film ontdekken. Heel veel film. Van een Australisch adoptieverhaal dat je vanaf de eerste minuut naar de keel grijpt tot een kleine, poëtische jongerenfilm uit Zuid-Korea over de filosofie van het leven: je ontdekt en beleeft het allemaal op MOOOV.

Naast al die films valt er natuurlijk nog heel wat extra te ontdekken. Zo kan je iedere weekeavond naar de talkshow in ons pop-up café 'Almodobar', trakteren we je op zaterdagavond op de audiovisuele rollercoaster TBHR plays ‘A Girl Walks Home Alone At Night’ / Live Soundtrack en mag je voor een keertje wèl in slaap vallen tijdens onze Stay Awake: Sleepover films in Jeugdhostel Snuffel. Even uitrusten? Ga gezellig tafelen in De Republiek of kom onze exclusieve MOOOV-pils proeven in café Almodobar aan de overkant!

Programma en tickets vanaf 29 maart op www.mooov.be, brochure beschikbaar vanaf 27 maart.

Op vertoon van je Brugge Leeft jongerenpas betaal je slechts € 5 (i.p.v. € 8.50) voor een film naar keuze tijdens het festival. De filmvoorstellingen gaan door in Cinema Lumière (Sint-Jakobsstraat 36, 8000 Brugge). 
 

Registreren!

Vergeet je pas niet te registreren aan de balie van In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge) om van alle voordelen te genieten!


Cafégids Brugge