Brugge Leeft lanceert applicatie voor smartphone

Brugge Leeft lanceert applicatie voor smartphone

De website www.bruggeleeft.be bundelt sinds augustus 2011 alle evenementen voor jongeren en studenten in Brugge. Maandelijks telt de website tussen de 4500 en 5000 unieke bezoekers. De facebook-pagina steeg in 16 maanden tijd van 1500 naar meer dan 5000 volgers. Brugge Leeft wil steeds inspelen op de leefwereld van de jongere en de student. Nu heel wat jongeren in het bezit zijn van een smartphone, wordt er nu een interactieve applicatie gelanceerd.

De applicatie bestaat uit vier onderdelen.

De kalender, die je ook op onze website terugvindt, kan je nu raadplegen via de app. Je kan jouw favoriet evenement met je vrienden delen op facebook of bijhouden in je persoonlijke agenda.

Het luikje ‘voordelen’ biedt je een overzicht van alle kortingen met je Brugge Leeft Jongerenpas. Ben je op zoek naar een voordeel in jouw buurt? Een handige kaart toont je meteen waar je moet zijn om te genieten van de promotie.

Via de app is het voortaan nog eenvoudiger om deel te nemen aan onze wedstrijden. Je kan elke week tickets winnen voor fuiven, concerten en andere culturele voorstellingen.

Tot slot, heb je alle relevante nieuwtjes voor Brugse jongeren en studenten nu binnen handbereik.

Kortom, Brugge Leeft staat voortaan nog dichter bij jongeren en opent de poort naar een fijn avondje uit.

De applicatie kan je gratis downloaden en werd ontwikkeld door het Brugse bedrijf Bits Of Love. Ook Webdoos, het bedrijf dat de website ontwierp, hielp mee aan de applicatie.

Download hier de applicatie voor Androïd-toestellen.
iPhone-bebruikers kunnen de applicatie downloaden via iTunes.

Voordelen

Registreren!

Vergeet je pas niet te registreren aan de balie van In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge) om van alle voordelen te genieten!


Cafégids Brugge