Om een gratis ticket te kunnen winnen moet u ingelogd zijn

Cocaine Piss & Mind Rays

Maak kans op 1 van de 3 duo-tickets voor het punkoptreden van Cocaine Piss & Mind Rays op donderdag 20 april 2017 in Cactus Club.

COCAINE PISS

Het Luikse crustpunktrio Cocaine Piss maakt songs als mitrailleurvuur: altijd scherp, in korte salvo’s en met vernietigend effect. Hun kwade, smerige en boven alles luide debuutplaat ‘The Dancer’ – met Steve Albini achter de knoppen – kwam vorig jaar uit op het toonaangevende Hypertension Label (Amenra, Neurosis, Drums Are For Parades) en maakte van Cocaine Piss de meest onverwachte hype van 2016. En dan hebben we het nog niet over hun meltdown van een liveshow gehad. U bent niet bang van meisjes? Dat willen we wel eens zien.

'Een splinterbom van formaat.' - Humo ***1/2

'Een absolute aanrader voor fans van compromisloze, uitgebeende noise met een rauwe punkesprit.' - De Morgen

online

Facebook

MIND RAYS

Rammelende garagepunk uit Gent! Mind Rays hebben de attitude, de riffs en de songs. Hun combo van mind bending psych, rauwe primitieve punk en 'melting fuzzadelic savagery' brengt u perfect op temperatuur voor een avondje moshen en crowdsurfen. Dat ze tussendoor al eens van ver als Nirvana uit de Bleach-periode klinken, nemen we er met veel plezier bij. Al dat moois wordt in maart op plaat geperst door het Zweedse PNKSLM-Recordings.

-----

Koop je tickets bij In&Uit! Op vertoon van je Brugge Leeft jongerenpas krijg je € 1 korting (reservatiekost). Bovendien krijgen studenten uit VIVES, KU Leuven campus Brugge, Howest en Zowe met hun pas een extra korting van € 2.50.

Voordelen

Registreren!

Vergeet je pas niet te registreren aan de balie van In&Uit ('t Zand 34, 8000 Brugge) om van alle voordelen te genieten!


Cafégids Brugge