aanmelden menu

'T is verre
weer van da

Abattoir Fermé - Gonzo

Gonzo, de nieuwe productie van Abattoir Fermé, is niets minder dan uitzinnig rock-'n-roll spelerstheater over de geschiedenis en excessen van het moderne Westen.

Gonzo, een vorm van subjectieve verslaggeving waarin verslaggever en onderwerp lijken samen te vallen, is onmiskenbaar verbonden met meesterjournalist, activist en schrijver Hunter S. Thompson. Thompson verweefde in zijn journalistieke en literaire werk haarscherpe analyses van werkelijke sociale en politieke gebeurtenissen met fictieve geschiedenissen en drugsvisioenen.

Deze nieuwe, verfrissende, en originele vorm van journalistiek leidde in 1971 tot het eerste echte Gonzo-werk: Fear and Loathing in Las Vegas.

In  tijden van de Vietnamoorlog, Watergate, de teloorgang van de Amerikaanse droom en de gouden tijden van rock'n roll, verslaat Hunter S. Thompson het turbulente en bedrieglijke bestaan met wervelende, surrealistische en op een trip gebaseerde romans. Gevoed door even uitbundig, passioneel leven gevuld met intrigerende excessen.

'Buy the Ticket, Take the Ride'
(Hunter S. Thompson)

Verkooppunten
In&Uit Brugge
Abattoir Fermé - Gonzo

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT