aanmelden menu

'T is verre
weer van da

7de voetbalquiz Als Marie-Claire komt

Beste voetballiefhebber

Langs deze weg wil ik u laten weten dat MVT Hammertime en voetbalquizploeg Als Marie-Claire komt op vrijdagavond 16 november 2018 hun 7de voetbalquiz organiseren. De quiz wordt opnieuw gespeeld in OC Sint-Kristoffel in Assebroek en start om 20.00 uur. De deelnameprijs bedraagt nog steeds €25 per ploeg en na inschrijving via bart.vandegeuchte@hotmail.com krijgt u onze betalingsgegevens door.

Sinds dit jaar hebben we gekozen voor een opdeling tussen twee verschillende quizniveaus. De getrainde voetbalquizploegen strijden voor de overwinning in het klassement PITTIG, de gelegenheidsploegen doen dat in het afzonderlijk klassement PINTIG. Concreet betekent dit dat u zelf een keuze kan maken op welk niveau u onze quiz wil spelen.

EXTRA VERDUIDELIJKING:
PITTIG
* Krijgen dezelfde makkelijkere vragen van de gelegenheidsteams
* Drie tot vijf extra kuitenbijters per ronde
* Hogere moeilijkheidsgraad over de ganse lijn

PINTIG
* Afzonderlijk klassement voor de gelegenheidsteams
* Meer tijd tijdens de gewone vragenrondes
* Moeilijkheidsgraad is aangepast aan de occasionele voetbalquizzer
* Makkelijkere alfabetronde

In beide klassementen zullen er leuke prijzen te winnen zijn! Wij hopen alvast dat u er op 16 november 2018 met een ploegje bij bent. Graag bij inschrijving ook doorgeven voor welke moeilijkheidsgraad u kiest zodat wij voldoende aangepaste invulbladen kunnen voorzien.

Tot binnenkort! 

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT