aanmelden menu

'T is verre
weer van da

Compagnie Cecilia - Heilig Hart

Cie Cecilia, het gezelschap van Arne Sierens, blijft na vele jaren een (t)rots in de branding van het Vlaamse theater en is dus een graag geziene gast in onze zalen. Aan Sierens' werk valt in elk geval nooit te ontkomen. Wie recent Poepsimpel of Zingarate zag, weet dat hij je altijd bij de strot grijpt.
Rauwe lyriek, dansante scènes, en een tragikomische ondertoon zijn keer op keer de ingrediënten voor aangrijpende portretten van mensen op de rand van de vulkaan.

Heilig Hart vertelt het verhaal van twee mannen en twee vrouwen die hun weg zoeken op de kronkelende autostrade van het leven. Ze racen, maar wie wil dat het snel gaat, loopt een groot risico om te crashen. Ze worden verleid, maar wie het vuur van de liefde te hevig laat oplaaien, kan zich verbranden. Ze hopen, maar wie te hoog mikt, valt vaak laag... Heilig Hart is een serenade, een smeekbede om redding, om het terugvinden van een verloren liefde.

Kunstenaar en huisscenograaf Guido Vrolix zorgt opnieuw voor een eigenzinnige, onstabiele ondergrond onder de voeten van de personages.

Verkooppunten
In&Uit Brugge
Compagnie Cecilia - Heilig Hart

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT