aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

Airstop

Gespecialiseerd in goedkope vliegtuigtickets
en last minute reizen, wereldwijd!

Een volwaardig en volledig onafhankelijke reisagentschapsketen, erkend door Toerisme Vlaanderen onder licentienummer A1592.
Dit wil zeggen dat Airstop niet alleen mag bemiddelen tussen jou en de tour operators en luchtvaartmaatschappijen, maar ook zonder beperking reizen mag organiseren. Onze onafhankelijkheid is zeer belangrijk. In tegenstelling tot bepaalde reisagentschappen zijn wij niet gebonden aan een bepaalde leverancier en kunnen wij ons volledig richten naar de wensen van de klant.

Geschiedenis
Airstop ontstond in 1989 vanuit de filosofie van Taxistop: Als het opvullen van lege autostoelen iedereen ten goede komt en dit een kostenbesparing is voor de reiziger, dan moest dit ook het geval zijn voor het opvullen van de laatste plaatsen op vluchten! Al snel werd Airstop dé specialist in last minutes, het verkopen van de laatste plaatsen al enkele weken voor vertrek tegen sterk gereduceerde prijzen.

Ondertussen is Airstop verder geëvolueerd naar een volledige waaier aan interessante reisformules, steeds vanuit dezelfde filosofie: de beste prijs voor de meest geschikte reis! Airstop is steeds op zoek naar manieren om de prijzen voor het reizen te democratiseren zodat zoveel mogelijk jongeren de kans krijgen om de wereld te ontdekken. 

Airstop
Vlaanderenstraat 70
9000 Gent
air@airstop.be
www.airstop.be
070 23 31 88

5 euro korting / ISIC-studentenkaart: 4 euro
Op lastminutes en verlaagde vluchttarieven

Vlaanderenstraat 70, 9000 Gent

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT