aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

De IJsbeer

Wanneer iemand binnenkomt bij de IJsbeer in de Noordzandstraat, valt één ding meteen op: hartelijkheid. Sabine, geschoold in Spermalie en Ter Duinen, lacht je vriendelijk toe. Altijd en bij iedereen. De dame in kwestie heeft dan ook een hele geschiedenis achter de rug – ze nam de zaak over in 1993 – en weet wat haar klanten willen. Recent ging de zaakvoerster ook in ‘barista’-opleiding bij wereldkampioen-koffiemaker Peter Hernou. Zo is nu ook de koffie, geserveerd bij een ijsje of wafel, van uitzonderlijke kwaliteit. 

Gino kwam in juni 2014 het team versterken. Hij studeerde brood en banket aan De Groene Poorte, is freelance-lesgever in Spermalie en mocht enkele jaren in De Karmeliet van Geert Van Hecke de desserts, brood en banket verzorgen. Geen kleine jongen, dus! Het Italiaanse ijs in De IJsbeer wordt dan strikt gemaakt volgens 80 jaar oude recepten. De lekkernijen worden ontwikkeld op basis van melk en hebben daardoor een laag vetgehalte. Met een meester-dessertmaker in huis mag het geen verrassing zijn dat zo goed als alles huisgemaakt is. Denk daarbij aan de drie verschillende sausjes voor op het ijs. De ijscrème zelf, natuurlijk, maar ook de koekjes bij de koffie zijn van de hand van Gino. Ook de overheerlijke Brusselse wafels worden vers gemaakt bij elke bestelling.

Op vertoon van je Brugge Leeft jongerenpas krijg je 10% korting op alle artikelen. In het weekend enkel 10% korting op take-away.

Openingsuren
Maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u

Contactgegevens
De IJsbeer
Noordzandstraat 73
8000 Brugge
050 33 35 34
info@deijsbeer.be
www.deijsbeer.be

10% korting
op weekdagen/in het weekend enkel op take-away

Noordzandstraat 73, 8000 Brugge

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT