aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

De Zevende Hemel

Op een zucht van het wereldberoemde Begijnhof en in de schaduw van de indrukwekkende Onze-Lieve- Vrouwekerk ligt het knusse restaurant ‘De Zevende Hemel’.
Het charmante en warme interieur sluit mooi aan bij de rest van de omgeving. Er is vlakbij parkeergelegendheid op de Site Oud Sint Jan of op het Walplein.

De immer goedlachse gastvrouw Annick zorgt al een ruime tijd voor het warme onthaal. Op het zonnige terras is het lekker toeven onder de lindebomen met een frisse pint of bij een heerlijke maaltijd.

Bovenal geniet je in ‘De Zevende Hemel’ van hemelse lekkernijen: van een pittige snack of een verse pasta tot een culinair verzorgde maaltijd. De creativiteit in de keuken laat de seizoensgebonden streekproducten voluit tot hun recht komen.

Chef Oleg aan het fornuis grilt het malse vlees naar uw believen met huisbereide bearnaise en voor de visliefhebbers is er de specialiteit van het huis, de Noordzee-bouillabaisse en de bereidingen met Sint- Jacobsnootjes en scampi’s.

Hij maakt ook heerlijke gerechtjes met Sint-Jakobsvruchten en scampi’s. De talloze bieren en een prachtige wereldwijnenkaart doen je zalig genieten.

Op vertoon van je Brugge Leeft Jongerenpas krijg je bij een maaltijd één gratis consumptie.

De Zevende Hemel
Walplein 6
8000 Brugge
Tel.: 050 33 17 49
www.restaurantdezevendehemel.be
info@restaurantdezevendehemel.be

Gesloten op zondagavond, maandag en dinsdag. Tot eind februari enkel 's middags open en op vrijdag- en zaterdagavond.
 

Gratis consumptie bij een maaltijd

Walplein 6, 8000 Brugge

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT