aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

't JAC Brugge

't JAC Brugge is het jongerenonthaal van CAW Noord-West-Vlaanderen en geeft informatie en advies over alle welzijnsvragen waar jongeren tussen 12-25 jaar mee bezig zijn.

Er gaat vanalles in je hoofd om. De dingen die je meemaakt, maken het niet altijd gemakkelijker. Soms kan je terecht bij vrienden en familie. Of vind je er zelf een weg doorheen. Maar iedereen kent ook momenten dat het helemaal niet meer lukt. En daar heb je recht op. Maar iedereen heeft ook recht op goede hulp.

't JAC helpt jongeren met al hun vragen en problemen. Problemen thuis? Op zoek naar je eigen stek? Vragen over seks? Slachtoffer van geweld of misbruik? Geldproblemen? Vragen over drugs? Of over pesten? Informatie nodig om zelfstandig te wonen? Of over je rechten en plichten? Je kan bij het JAC terecht met elke vraag.

't JAC geeft jongeren die het moeilijk hebben de steun om zelf terug verder te kunnen. Het wil rust bieden aan diegenen die dat kwijt zijn. Het wil de mogelijkheden van jongeren versterken. Het wil jongeren informeren over hun rechten. En hun bijstaan in het benutten ervan. Het wil elke vorm van uitsluiting tegengaan. Het vecht voor een menswaardig leven voor elke jongere.

Voordelen bij 't JAC Brugge
Gratis condooms
Zwangerschapstest € 2.50
Gratis info en advies

Openingsuren
Woensdag van 13u tot 18u
Vrijdag van 14u tot 19u
Maandagvoormiddag en donderdagvoormiddag op afspraak

Adres en contactgegevens
Kleine Hertsbergestraat 1
8000 Brugge
050 33 83 06
0478 99 00 37
jac.brugge@cawnoordwestvlaanderen.be
www.jacnoordwestvlaanderen.be

gratis condooms, zwangerschapstest € 2.50

Vlamingstraat 36, 8000 Brugge

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT