aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

Twee Meisjes

Twee Meisjes is de modezaak waar muziek in zit!

Twee Meisjes is in vele opzichten net iets anders dan de doorsnee kledingzaak. Twee Meisjes verwijst naar één van de beste nummers in de Vlaamse muziekgeschiedenis: Twee Meisjes (op het strand….) van Raymond van het Groenewoud. De meeste van de kledingstukken die je hier kan kopen hebben bovendien de titel van een muzieknummer.

De inrichting is huiselijk en complexloos, de collecties zijn kleurrijk, vrouwelijk en betaalbaar. Wars van het aanbod dat je bij de grote winkelketens vindt, gaat Twee Meisjes op zoek naar merken die zich onderscheiden. Zo kun je er de trendy franse labels als Grace & Mila, Andy & Lucy en Sweewë shoppen. Maar ook Scandinavische toppers als Soaked in Luxury en het stoere & betaalbare Sisters Point liggen hier in de rekken. In de zomer kun je stralen in de vrolijke jurkjes van Louche, Shikha, Yumi en Trollied Dolly en in de winter vind je hier gegarandeerd je favoriete winterpull.

Shopping staat hier gelijk aan ontspanning. Je kan naar hartenlust kleding passen terwijl je vrienden zich in de zetel installeren met de gratis WIFI. Er zijn ook regelmatig LATE-NIGHT openingen waarbij je een glaasje aangeboden krijgt. Iedereen is hier welkom!

Op vertoon van je Brugge Leeft jongerenpas krijg je 10% korting. De korting is niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen.

Volg Twee Meisjes op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe stukken die wekelijks binnenkomen. Bovendien kun je op onze website www.tweemeisjes.be en via onze Facebook shop naar hartenlust snuisteren in het aanbod.

Twee Meisjes biedt daarnaast ook een afdeling toffe outlet kinderkleding. Leuke cadeautjes en gadgets vind je bovendien al vanaf € 5!

www.tweemeisjes.be
www.facebook.com/tweemeisjesbrugge

Openingsuren:
Woe: 11:00 - 19:00
Do: 11:00 - 19:00
Vr - Za: 11:00 - 19:00
Zo: 14:00 - 18:00

050 33 16 61
info@tweemeisjes.be

Twee Meisjes
Sint-Jakobsstraat 61                            
8000 Brugge                                       

10% korting
niet cumuleerbaar met andere promoties en kortingen

Sint-Jakobsstraat 61, 8000 Brugge

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT