aanmelden menu

Jongerenpas,
wa's dadde?

Zuiderled

Brugge Leeft en Transform 3 slaan de handen in elkaar en peilen naar de kennis van de Brugse studenten over het klimaat. Surf naar https://nl.surveymonkey.com/r/99PZ9BT en vul onze vragenlijst in. Je maakt kans op een gloednieuwe, multifunctionele bureaulamp met energiezuinige ledverlichting! De vragenlijst kan je tot 30 september 2016 invullen.

Ben je niet zeker van je antwoorden, maar wil je toch gewoon die hippe bureaulamp? Surf dan naar de Led-webshop van Transform 3 (www.zuiderled.be) en tik de code: ‘BRUGGELEEFTSTUDENT’ in. Je krijgt tot en met 30 september 20% korting op je aankoop!*

Transform3 biedt kwalitatieve klimaatvriendelijke producten aan de scherpste prijzen, tijdswinst (geen zoektocht naar leveranciers, geen prijsvergelijkingen, geen administratieve rompslomp, een betrouwbare service) en gerichte informatie.

Vind je ook dat de overgang naar een klimaatneutrale economie sneller kan? Koop dan energieverlagende producten en kies voor hernieuwbare energie, ernergieopslag en koolstofvrij vervoer. Schrijf je in op hun nieuwsbrief en dan ben je automatisch lid van hun community. Meer info vind je op www.transform3.be en www.zuiderled.be.

* Dit is een groepsaanbod van Transform3.  De bestelling wordt geplaatst op 30 september.  Levering volgt dan binnen de 14 dagen. De leveringen worden gratis verzonden.

20% korting

Deel dit met je vrienden

TERUG NAAR OVERZICHT