aanmelden menu

Moeje nu ki
twa weten?

18 september 2017
Nieuwe website online!

Na maanden werk, is het eindelijk zo ver en presenteren we met veel trots de nieuwe Brugge Leeft-website! 

Voortaan vind je nog sneller wat er bruist in het jeugdige Brugge. Onze kalender biedt je een overzicht van alle sport- en cultuurevenementen voor jongeren in Brugge. Ga je graag naar een optreden of een theatervoorstelling? Al deze evenementen komen bij ons aan bod, netjes chronologisch geordend, maar je kan ook op maat zoeken en filters instellen om te ontdekken welk feestje er in jouw buurt georganiseerd wordt. Zijn we een evenement uit het oog verloren? Log dan in en voeg zelf je evenement toe. Ook voor fotoreportages van deze activiteiten zit je bij ons aan het juiste adres. 

Ben je eigenaar van een Brugge Leeft jongerenpas? Op onze webstek leer je alle nieuwe voordelen voor het academiejaar 2017-2018 kennen: van een gratis pintje bij een maaltijd tot korting bij je kapper. Meer dan 60 handelszaken in Brugge bieden ondertussen een korting aan!

Schuilt er muzikaal talent in je en zoek je een platform om je kunstjes met anderen te delen? Onze nieuwe website helpt je een handje en laat de buitenwereld met jou kennis maken. Via je profiel kan je makkelijk een artiestenpagina aanmaken. 

Zin om eens een gratis concert bij te wonen of volledig los te gaan op een fuif? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten. Wekelijks geven we tickets weg!

Brugge leeft meer dan ooit en onze website maakt je nog makkelijker en sneller wegwijs! Enjoy!Deel dit met je vrienden