aanmelden menu

Moeje nu ki
twa weten?

17 augustus 2017
Spring Break met De Romeo's!

De examens zijn eindelijk achter de rug. Na de stress van de voorbije weken, brengt Brugge Studentenstad de studenten fijn nieuws! De komende maanden zorgen ze voor de nodige ontspanning... Kruis alvast donderdag 30 maart aan in je agenda, want dan is er de vierde editie van Spring Break!

Het tweede semester staat bol van de lessen en stages, maar de boog kan niet altijd gespannen staan. Hoe kan je beter de stress van je afschudden dan op een spetterende fuif? In het eerste semester was er ‘Student Welcome’, maar sinds 3 jaar kunnen studenten vlak voor de paasvakantie ook uit hun dak gaan op ‘Spring Break’. De eerste twee edities vonden nog plaats in de Beurshal, maar sinds vorig jaar vind je het evenement in Het Entrepot en die keuze bleek een schot in de roos! Vooraf waren er nog wat twijfels, maar toen een bomvolle zaal de ‘Marie-Louise’ van Bart Kaëll begon te dansen, was het duidelijk dat het snor zat. In navolging van Bart Kaëll wordt dit jaar een schlagerklepper van formaat op de studenten losgelaten... Niemand minder dan De Romeo’s brengen op donderdag 30 maart met hun hits de party op gang! Ongetwijfeld zetten ze de zaal in rep en roep en zorgen ze voor enkele meebrulmomentjes. Eenmaal de drie schlagerkoningen van het podium zijn, nemen de dj’s het over. Op de affiche prijken Pat Krimson, Dimaro, Freaquency, Dennis Cartier, C-Bass en Miss Charlie. Opwarmen doen we met Jack James die vorige zaterdag de dj-contest Re-Beats won.”

De toegang tot ‘Spring Break’ is gratis voor studenten uit VIVES, KU Leuven campus Brugge, Howest, Europacollege, Vesaliusinstituut en Zowe Verpleegkunde op vertoon van een geldige studentenkaart. Andere bezoekers zijn meer dan welkom, maar betalen een inkomprijs van 5 euro.

Meer info vind je op www.facebook.com/springbreakbrugge.Deel dit met je vrienden